Bildet viser en mann med svart genser med El-tjeneste logo

El-Tjeneste AS er svært fornøyd med samarbeidet

El-tjeneste AS har vært en av de største og viktigste kundene til Stantek AS i en årrekke. Innkjøpssjef Per Harald Fossen er svært fornøyd med samarbeidet.

-Vi er veldig fornøyde med Stantek AS både med hensyn til pris, kvalitet, leveringsdyktighet og service. Totalt sett fungerer samarbeidet veldig bra, sier Per Harald Fossen, som også setter pris på at samarbeidspartnerne tar seg en tur innom en gang iblant.

-Det er greit med Teams og videokonferanser, men det er alltid kjekt å kunne se hverandre i øynene over en kaffekopp. Det er ikke så lenge siden Sveneric (markeds- og kundeansvarlig Skoglund) var på besøk her hos oss, og slikt liker vi godt.

Norskproduserte kvalitetsprodukter

Det er 40 år siden El-Tjeneste AS ble etablert for å utvikle og produsere materiell til energiforsyning og jernbane, og 37 år siden Per Harald Fossen ble den aller første ansatte på fabrikken i Steinkjer. I dag har fabrikken 12 ansatte, mens åtte av kollegene hans jobber med salg og produktutvikling i avdelingskontoret i Trondheim.

-Våre første produkter var rørpresse, skiltholder, byggestrømskap, bryterstyringer, kabelklammer i tre, stolpereiser i aluminium, reisegaffel for stolper, bryterlås, universalnøkkel, kabelnedføringer, gnistgap og nullpunktsikring, sier mannen som i flere år var sjef for hele fabrikken, og som nå har ansvaret for alt som er av innkjøp.

-Hovedtyngden av produksjonen vår er til kraftbransjen, men vi selger også en god del til jernbane og tele. Vi tar mål av oss å levere norskproduserte kvalitetsprodukter som er tilpasset norske forhold, sier Per Harald Fossen.

En åpen og positiv kunde

Ifølge markeds- og kundeansvarlig Svenric Skoglund leverer Stantek AS rundt 75.000 ulike artikler til en verdi av om lag 1,6 millioner kroner hvert år til El-Tjeneste AS.

-Vi produserer blant annet deler for overspenningsvernet deres, såkalt nullpunktssikring, som inneholder en mengde deler i kobber med fornikling og andre metaller. Vi lager også en mengde fester og braketter for diverse applikasjoner. Dette er artikler som fester skap og kabelkanaler til de fleste formål innendørs og utendørs, sier Skoglund.

-Jeg opplever at Per Harald Fossen og kollegene hans i El-Tjeneste AS er en åpen og positiv kunde å jobbe med. De kan være ganske nøye og krevende innimellom, men dette bidrar også til at vi blir bedre og utvikles.