Bildet viser teknisk sjef og daglig leder

Styrker den tekniske driften

Stantek AS styrker den tekniske driften i stanseverkstedet, og har ansatt den erfarne operatøren Kjetil Sandbæk som ny teknisk sjef.

-Det blir utrolig spennende, sier den nye tekniske sjefen, som synes det er fint å bli dyttet litt ut av komfortsonen.

-Det er mye å gjøre, og veldig mye å sette seg inn. Men jeg har jobbet her i snart seks år, så jeg kjenner både produkter og prosesser godt fra før. Jeg er klar for utfordringen.

Krevende, men givende jobb

Kjetil Sandbæk har allerede tiltrådt i sin nye stilling, og ifølge daglig leder Hallvard Slettmoen vil det bli snakk om en myk overgang mens den gamle ringreven og medeieren Bjørn Aalrust setter av stadig mer tid til å nyte pensjonisttilværelsen.

-Bransjen er i stadig endring, og det blir mer og mer nødvendig og følge med på de mulighetene som robotisering og automasjon gir. Her kommer Kjetil til å bli en nøkkelperson for oss. Han kommer også til å være sentral i den tekniske gruppa som møtes annenhver uke for å diskutere nye prosjekter. Vi skal snart i gang med et stort, nytt prosjekt, og der vil Kjetil ha en sentral rolle, sier Slettmoen.

-I tillegg vil den nye tekniske sjefen selvsagt ha ansvaret for den løpende driften. Han skal sørge for at de ansatte får den opplæringen som trengs og sørge for at maskinparken fungerer til enhver tid. Det er en krevende, men givende jobb.